Official Morgan Taylor webshop The Netherlands

About usMade for Professionals by Professionals.
 

MORGAN TAYLOR Professional Nail Lacquer is een exclusieve nagellaklijn speciaal ontwikkeld voor de professionals. En dankzij de hoge pigmentatie zijn de lakken zo exclusief dat ze alle kleur expressies overtreffen! 
Beleef het verhaal van Morgan Taylor! Ervaar zelf de passie en professionaliteit van dit exclusieve merk. 

Morgan Taylor Nail Lacquer is gemaakt door Danny Haile en David Daniel, de oprichters van Hand & Nail Harmony (Gelish). Beide ooit zelf begonnen als nagelstylisten, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot dé nagelgoeroe’s van dit moment. 

Op basis van ervaringen en met een achtergrond als nagelprofs- produceren Danny Haile en David Daniel hoge kwaliteitsproducten die voor iedereen beschikbaar zijn. Hun grootste droom was de beste en meest hoogwaardige nagellak te maken die er bestaat. Na 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van professionele nagelproducten zijn zij er in geslaagd! In mei 2013 bracht het duo Morgan Taylor Professional Nail Lacquer op de markt. 
  
Elk flesje bevat hoogwaardige en selectief gekozen ingrediënten. Daarbij zorgt het speciaal ergonomisch ontworpen flesje met eenvoudig te openen dop voor optimaal gebruikersgemak. De ontwikkeling van nieuwe kleuren gebeurt in nauwe samenwerking met Top Fashion Designers uit New York en Milaan! Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 150 trendy kleuren hoge kwaliteit nagellakken. 

De passie en liefde voor de nagelbranche en de kennis en het talent van Haile en Daniel uiten zich ten volle in de producten van MORGAN TAYLOR.
Dé nagellaklijn die ontstaan is uit liefde en passie en vernoemd is naar dochters Morgan Haile en Taylor Daniel. 

Een bijzonder verhaal, een bijzonder merk, een fantastisch product! Beleef het zelf! 
Morgan Taylor Professional Nail Lacquer is verkrijgbaar bij de exclusievere nagelsalons. 

Certificaten/Keurmerken 
De producten van Morgan Taylor Nail Lacquer zijn vrij van DBP, Toluene en Formaldehyde.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »